Prohlášení o soukromí

Soubory cookies

Na těchto internetových stránkách se používají soubory cookies k uložení zvoleného jazyka, obsluhu sezení přihlášeného uživatele a uložení informace o faktu, že toto prohlášení berete na vědomí.

Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje, které návštěvníci prostřednictvím k tomu určených nástrojů a postupů stránek poskytnou Provozovateli (dále jen „Osobní údaje‟), jsou považovány za důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Veškeré takto získané údaje budou použity výhradně k účelu dekladovaném nebo plynoucím z informací na příslušné stránce umožňující údaje vkládat.

Osoba poskytující Osobní údaje dále souhlasí s tím, aby Provozovatel veškeré poskytnuté Osobní údaje zpracovával sám pro výše uvedené účely a/nebo aby zpracováním v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů pověřil osobou jinou. Každá osoba poskytující Provozovateli nějaké Osobní údaje má právo písemně požádat Provozovatele, aby její Osobní údaje vyloučil ze zpracovávání.

Omezení odpovědnosti

Provozovatel Automotoklub Kdyně deklaruje, že nenese a nemůže nést žádnou odpovědnost za obsah a funkčnost internetových stránek a služeb těch třetích stran, na které jeho stránky mohou odkazovat. Stejně tak i za nakládání s osobními údaji na stránkách a serverech těchto třetích stran.

Ceník služeb

2The Caravan Site Hajovna Kdyne price list for year 2024. Season from 1st May 2024 to 30th September 2024. Prices are for one day including 12 % tax. Chalet booking is only possible before 6 pm of the day of your arrival (if no other agreement). The accommodation is possible since 1:30 pm. The reception office is open since 10 am to 8 pm.

Chatky

Monti 5 lůžek s verandou + lednice 780,- Kč
Korab II. 3 lůžka s verandou + lednice + WC a sprcha 665,- Kč
Monti 4 lůžka s verandou + lednice 780,- Kč
Vera 4 lůžka s verandou + lednice 650,- Kč
Lada 4 lůžka s verandou + lednice 650,- Kč
Koráb I. 3 lůžka s verandou + lednice 495,- Kč
Lada 2 lůžka s verandou + lednice 345,- Kč
Inovec 2 lůžka bez verandy 240,- Kč
Školní výlety 1 lůžko 150,- Kč
Příplatek za ubytování 1 nebo 2 noci, 1 lůžko 60,- Kč
lady.jpgkorab2_0.jpgvera.jpgmonti.jpg

Kemp

Osobní automobil 60,- Kč
Motocykl 45,- Kč
Obytný mikrobus 130,- Kč
Přívěsný vozík 35,- Kč
Autobus 150,- Kč
Velký stan 3 a více osob 110,- Kč
Malý stan do 2 osob 80,- Kč
Přitápění chatky, 24 hodin 120,- Kč
Připojení na elektrický proud 160,- Kč
Poplatek za psa 50,- Kč
Děti do 6 let zdarma
Děti 6 - 15 let 30,- Kč
Osoby nad 15 let 55,- Kč
Sprcha teplá voda (automat) / 1 použití 20,- Kč
Rekreační poplatek na osobu a den 10,- Kč
Čtyřkolka 45,- Kč
Karavan 100,- Kč
Internet zdarma
Praní prádla 1 cyklus / cca 2,5 hodiny 50,- Kč
spolecenska_mistnost_0.jpgdetske_hriste_1.jpgsocialni_zarizeni_3.jpgsocialni_zarizeni_0.jpg