Prohlášení o soukromí

Soubory cookies

Na těchto internetových stránkách se používají soubory cookies k uložení zvoleného jazyka, obsluhu sezení přihlášeného uživatele a uložení informace o faktu, že toto prohlášení berete na vědomí.

Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje, které návštěvníci prostřednictvím k tomu určených nástrojů a postupů stránek poskytnou Provozovateli (dále jen „Osobní údaje‟), jsou považovány za důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Veškeré takto získané údaje budou použity výhradně k účelu dekladovaném nebo plynoucím z informací na příslušné stránce umožňující údaje vkládat.

Osoba poskytující Osobní údaje dále souhlasí s tím, aby Provozovatel veškeré poskytnuté Osobní údaje zpracovával sám pro výše uvedené účely a/nebo aby zpracováním v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů pověřil osobou jinou. Každá osoba poskytující Provozovateli nějaké Osobní údaje má právo písemně požádat Provozovatele, aby její Osobní údaje vyloučil ze zpracovávání.

Omezení odpovědnosti

Provozovatel Automotoklub Kdyně deklaruje, že nenese a nemůže nést žádnou odpovědnost za obsah a funkčnost internetových stránek a služeb těch třetích stran, na které jeho stránky mohou odkazovat. Stejně tak i za nakládání s osobními údaji na stránkách a serverech těchto třetích stran.

Ceník služeb

Smluvní ceník služeb na rok 2023 pro ubytování v ATC Hájovna Kdyně, sezóna od 1. 5. 2023 - 30. 9. 2023. Ceny jsou stanoveny na 1 den pobytu včetně 10% DPH. Rezervace chat je do 18 hodin dne příjezdu (pokud není předem domluveno jinak). Ubytování možné od 13:30 hodin. Recepce otevřena od 10:00 do 20:00 hodin.

Chatky

Monti 5 lůžek s verandou + lednice 775,- Kč
Korab II. 3 lůžka s verandou + lednice + WC a sprcha 655,- Kč
Monti 4 lůžka s verandou + lednice 635,- Kč
Vera 4 lůžka s verandou + lednice 635,- Kč
Lada 4 lůžka s verandou + lednice 635,- Kč
Koráb I. 3 lůžka s verandou + lednice 480,- Kč
Lada 2 lůžka s verandou + lednice 330,- Kč
Inovec 2 lůžka bez verandy 230,- Kč
Školní výlety 1 lůžko 135,- Kč
Příplatek za ubytování 1 nebo 2 noci, 1 lůžko 40,- Kč
korab.jpginovec.jpgmonti.jpgkorab2_0.jpg

Kemp

Osobní automobil 55,- Kč
Motocykl 45,- Kč
Obytný mikrobus 100,- Kč
Přívěsný vozík 35,- Kč
Autobus 150,- Kč
Velký stan 3 a více osob 80,- Kč
Malý stan do 2 osob 60,- Kč
Přitápění chatky, 24 hodin 120,- Kč
Připojení na elektrický proud 150,- Kč
Poplatek za psa 50,- Kč
Děti do 6 let zdarma
Děti 6 - 15 let 25,- Kč
Osoby nad 15 let 45,- Kč
Sprcha teplá voda (automat) / 1 použití 20,- Kč
Rekreační poplatek na osobu a den 10,- Kč
Čtyřkolka 50,- Kč
Karavan 95,- Kč
Internet zdarma
Praní prádla 1 cyklus / cca 2,5 hodiny 40,- Kč
spolecenska_mistnost_0.jpgsocialni_zarizeni_0.jpgsocialni_zarizeni_2.jpgkiosek.jpg