Prohlášení o soukromí

Soubory cookies

Na těchto internetových stránkách se používají soubory cookies k uložení zvoleného jazyka, obsluhu sezení přihlášeného uživatele a uložení informace o faktu, že toto prohlášení berete na vědomí.

Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje, které návštěvníci prostřednictvím k tomu určených nástrojů a postupů stránek poskytnou Provozovateli (dále jen „Osobní údaje‟), jsou považovány za důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Veškeré takto získané údaje budou použity výhradně k účelu dekladovaném nebo plynoucím z informací na příslušné stránce umožňující údaje vkládat.

Osoba poskytující Osobní údaje dále souhlasí s tím, aby Provozovatel veškeré poskytnuté Osobní údaje zpracovával sám pro výše uvedené účely a/nebo aby zpracováním v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů pověřil osobou jinou. Každá osoba poskytující Provozovateli nějaké Osobní údaje má právo písemně požádat Provozovatele, aby její Osobní údaje vyloučil ze zpracovávání.

Omezení odpovědnosti

Provozovatel Automotoklub Kdyně deklaruje, že nenese a nemůže nést žádnou odpovědnost za obsah a funkčnost internetových stránek a služeb těch třetích stran, na které jeho stránky mohou odkazovat. Stejně tak i za nakládání s osobními údaji na stránkách a serverech těchto třetích stran.

Fotogalerie

Níže se nachází seznam našich footogalerií. Pokud chcete procházet všechny obrázky, klepněte na název nebo náhled.

Kemp
detske_hriste_1.jpgkryty_altan.jpgkiosek.jpgstani_karavany.jpg
Fotogalerie našeho kempu
Chatky
inovec.jpglady.jpglada.jpgvera_korab2.jpg
Podrobné fotografie našich chat a jejich vybavení
Okolí
kdyne.jpgKoráb.JPGrestaurace_0.jpgrozhledna_korab.jpg
Krása přilehlých míst
Závody - Slalom pod Korábem
IMG_5544.jpgIMG_5542.jpgIMG_5553.jpgIMG_5541.jpg
Fotogalerie ze závodů