Prohlášení o soukromí

Soubory cookies

Na těchto internetových stránkách se používají soubory cookies k uložení zvoleného jazyka, obsluhu sezení přihlášeného uživatele a uložení informace o faktu, že toto prohlášení berete na vědomí.

Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje, které návštěvníci prostřednictvím k tomu určených nástrojů a postupů stránek poskytnou Provozovateli (dále jen „Osobní údaje‟), jsou považovány za důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Veškeré takto získané údaje budou použity výhradně k účelu dekladovaném nebo plynoucím z informací na příslušné stránce umožňující údaje vkládat.

Osoba poskytující Osobní údaje dále souhlasí s tím, aby Provozovatel veškeré poskytnuté Osobní údaje zpracovával sám pro výše uvedené účely a/nebo aby zpracováním v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů pověřil osobou jinou. Každá osoba poskytující Provozovateli nějaké Osobní údaje má právo písemně požádat Provozovatele, aby její Osobní údaje vyloučil ze zpracovávání.

Omezení odpovědnosti

Provozovatel Automotoklub Kdyně deklaruje, že nenese a nemůže nést žádnou odpovědnost za obsah a funkčnost internetových stránek a služeb těch třetích stran, na které jeho stránky mohou odkazovat. Stejně tak i za nakládání s osobními údaji na stránkách a serverech těchto třetích stran.

Návštěvní kniha ✍ Zanechte nám zprávu

Zde si můžete prohlédnou některé ze zpráv odeslaných návštěvníky našich stránek. Pokud si přejete odeslat nám svůj názor, můžete použít k tomu určený formulář.


Ivona Konopásková 29. 5. 2022, 14:07:19
Zdravím do kempu Hájovna Kdyně, kde jsme s partou kamarádek prožily krásný prodloužený víkend na začátku května 2022. Obsadily jsme 7 chatek se sociálním zařízením. Všude bylo čisto, teplá voda. Mohly jsme si zapůjčit teplomet, v noci bylo ještě chladno. V okolí je spousta možností na výlety, krásná krajina. V restauraci dobře vaří, paní recepční je milá a ochotná. Za nás velká spokojenost.
Rene´Ziegler 25. 2. 2022, 17:32:25
Ein sehr schöner Campingplatz mit freundlichen Personal.Wir kommen gerne wieder.Liebe Grüße aus Deutschland Marco und Rene
Mikisek 22. 8. 2018, 15:34:32
Ahojky Hájenkovští lidičky , byli jsme u Vás na prodlouženém víkendu o dva svátky. Opět nad míru spokojeni, vše bylo super i na to, že bylo v kempu lidí jako smetí. Velká pochvala Jiřímu do stánku, věřím, že měl s těmi žíznivými krky mnoho starostí i radostí, ale ustál to a patří mu naše velké uznání. Prosím nemějte na mne žádnou zášť, vždyť jsem přeci VÁŠ!!! Mám Vás rád jak 100% kamarád. Pa pa pa Mikísek
DDŠ Měcholupy 30. 7. 2018, 09:52:51
Děkujeme, že jsme opět po dvou letech mohli strávit pár dní ve Vašem autokempu. Jezdíme k Vám velice rádi,příjemné prostředí, milý kolektiv. Zároveň bychom chtěli pochválit kolektiv restaurace, kam jsme chodili na obědy a večeře. Děkujeme!!!
IMG_5556.jpgsocialni_zarizeni_0.jpgryzmberk.jpgrecepce.jpg